Ohlédnutí za uplynulou sezónou. Hodnocení Videolektor.cz

Prázdniny se přehouply do své druhé poloviny a na Videolektor.cz vrcholí přípravy na nadcházející sezónu, kterou odstartujeme společně se školáky 1. září. I přesto jsme si neodpustili malé ohlédnutí za již 5. sezónou online účetních seminářů, ve které jsme pro Vás připravili celou řadu zajímavých kurzů a novinek.

Celkem proběhlo 28 webinářů ve spolupráci s předními odborníky na účetnictví, daně a personalistiku. Do archivu tak přibylo téměř 100 hodin praktických informací. Náš lektorský tým, který se v loňské sezóně rozrostl o několik oblíbených lektorů čítal 16 zkušených školitelů.

Pamatovali jsme také na začínající v oboru a připravili jsme pro ně komplexní balíček pro začátečníky, který je provede základy účetnictví i daní a připraví na každodenní praxi. Vyšli jsme také vstříc opakujícím se prosbám a spustili online účetní poradnu ke všem kurzům od začátku roku 2017. Nově tak můžete využít možnosti položit dotaz nejen na živém vysílání webináře, ale také po jeho konání. Usnadnili jsme také vyhledávání konkrétních informací, a to jak při sledování videa z kurzu online, tak i bez připojení k internetu. Od začátku sezóny si rovněž mohou účastníci webináře požádat o vystavení certifikátu o absolvování kurzu.

A protože jsme chtěli vědět, jak se našim předplatitelům zavedené novinky líbily, poprosili jsme je, aby při příležitosti konce školního roku zavzpomínali na svá mladá léta, vžili se do role učitelů a vystavili nám vysvědčení. Známkovali, jak počet kurzů, rozsah témat a lektorský tým, tak i technické provedení a zákaznickou podporu. Hodnocení nás vskutku potěšilo – závěrečná celková známka z chování ve všech zmíněných oblastech dopadla doslova na výbornou – 1,15. 

Rádi bychom na závěr poděkovali všem předplatitelům, kteří nám poskytli cennou zpětnou vazbu i konkrétní náměty do budoucna. I v dalších sezónách budeme pracovat na tom, abychom vám přinášeli aktuální informace ze světa účetnictví a daní v co nekvalitnější a nejstravitelnější podobě.