Vyhledávání na Videolektor.cz je nyní snadnější. Online i offline

Ani jsme se nenadáli a pátá sezóna účetních online seminářů Videolektor.cz je za námi. Celkem jsme v této sezóně připravili 28 živých vysílání webinářů ve spolupráci s předními odborníky na účetnictví, daně a mzdy. Všechny kurzy jsou nyní ihned k dispozici v katalogu kurzů ve formě videozáznamu. Vzhledem k tomu, že každé z videí má necelé 4 hodiny, přibylo v letošní sezóně do archivu kurzů více než 100 hodin praktických informací.

Aby se Vám v tomto množství informací, co nejlépe orientovalo a vždy jste rychle našli to potřebné, připravili jsme dvě novinky, které Vám usnadní vyhledávání. První je přidání vyhledávacího tlačítka do zákaznické sekce

Po přihlášení na Videolektor.cz nyní lze snadno vyhledávat jednotlivá hesla (např. DPH v roce 2017, změny ve mzdách apod.) v názvech a popisech webinářů i v dotazech položených v jednotlivých poradnách. Velmi rychle tak najdete např. všechny webináře k tématu, které Vás zajímá.

Druhým vylepšením je zařazení prezentace s uvedeným časem, ve kterém lektor danou problematiku probírá ve videu/mp3 souboru.

Můžete tak snadno vyhledávat v materiálech i bez připojení k internetu, např. na svém mobilním telefonu. I na chalupě nebo v parku můžete jednoduše spustit výklad lektora od konkrétního snímku prezentace, podobně jako tomu je při přehrávání videozáznamu online.

Věříme, že Vám tyto novinky usnadní práci s Videolektor.cz a že díky nim již nepřehlédnete žádnou důležitou informaci. Přejeme Vám krásné léto, načerpejte novou energii a využijte krásné počasí nejen k výletům po okolí, ale také ke studiu účetnictví a daní pod širým nebem. Díky offline videozáznamům, mp3 a snadnému vyhledávání v prezentaci si to s Videolektor.cz můžete dopřát i Vy.