Účetnictví pro začátečníky online

Chtěli byste začít účtovat? Získat pevné základy pro účetní praxi? S online kurzy Videolektor.cz můžete do začátků získat opravdu komplexní přehled v účetní problematice a lépe tak proniknout do tajů účtování. Právě tento typ vzdělávání znamená pro začínající účetní velkou podporu, materiál, ke kterému se mohou kdykoliv vrátit. Online kurzy účetnictví pro začátečníky mohou být velmi dobrým a zejména rychlým pomocníkem při využívání nových znalostí v praxi.

Pokud jste v účetnictví začátečník, určitě oceníte všechny informace na jednom místě. Náš balíček se vzdělávacími kurzy z oblasti účetnictví by pro vás tak mohl být tím pravým.


Ve výhodném balíčku dostanete k dispozici tyto kurzy účetnictví pro začátečníky:

základní

bonusové

Online kurzy s tématem účetnictví pro začátečníky, které pořádáme, staví na praktických znalostech našich lektorů a nabízí velké množství příkladů z praxe. Navíc Videolektor.cz nabízí balíček 4 základních a 4 bonusových kurzů za cenu 4 792 Kč s DPH. A to je velmi příznivá cena. Samostatně byste totiž každý z kurzů pořídili za 1 997 Kč s DHP.

V každém z osmi kurzů se během čtyř hodin dozvíte informace důležité ke zpracování základních účetních operací, které využijí nejen začátečníci, ale také zkušenější účetní, kteří si potřebují oživit základní postupy své práce.

Nabízíme i další výhodné balíčky s tématy z účetní praxe:

Balíček pro neziskové organizace – více si přečtěte zde

Balíček kurzů k mezinárodním účetním standardům (IFRS)


Výhody online vzdělávacích kurzů

A to nejen pro začátečníky. 😉

  • Kdykoliv se k tématu můžete vrátit, znova si pustit důležitou část. Nejste odkázáni jen na své poznámky.
  • Nemusíte nikam kvůli novým znalostem jezdit – pro spuštění kurzu potřebujete pouze internet.
  • K dispozici máte i dokumenty, které se k tématu kurzu vztahují a prezentaci od lektora. Veškeré tiskové materiály si můžete snadno uložit a vytisknout.
  • Kurz si jako video nebo MP3 můžete stáhnout a poté poslouchat školení při jízdě autem nebo třeba v hromadné dopravě.
  • I v prostředí online vzdělávání, máte možnost se zeptat na věci, kterým jste úplně neporozuměli. Slouží k tomu naše online poradna. Pokud vám něco není ve videu jasné, stačí do ní dotaz vložit.