Pozvánka na webináře v listopadu

Listopad a jeho zadumaná, dušičková nálada je tady. Obloha je poslední dny zatažená a tak na někoho mohou padat chmury. My na Videolektor.cz máme naopak slavnostní náladu – první listopadový webinář je již 100. online kurzem, který jsme pro Vás uspořádali. Je jím Nemocenské pojištění a pojistné na sociální zabezpečení 2017 s JUDr. Františkem Vlasákem, se kterým spolupracujeme od samotného začátku. Můžeme tak spolu s ním nostalgicky zavzpomínat. Čeká nás také již tradiční kurz k novele zákona o DPH, tentokrát s novou lektorkou Ing. Janou Ledvinkovou.

——————————————————————————————————————————————-

JUDr. František VlasákNemocenské pojištění a pojistné na sociální zabezpečení 2017
03. 11. 2016 od 10:00     Lektor: JUDr. František Vlasák

Jako každý rok, i k 1. lednu 2017 dochází v systému nemocenského pojištění a pojistného na sociální zabezpečení ke změnám, byť dílčím, které jejich provádění ovlivní. Účelem semináře je na tyto změny upozornit a současně podat informaci o připravovaných právních úpravách, k nimž by mělo dojít v průběhu roku 2017. Více informací včetně možnosti přihlášení naleznete zde.

Ing. Lenka Kruntorádová MBA daňová poradkyněZměny společností (ukončování činnosti, převod, transformace)
09. 11. 2016 od 10:00     Lektorka: Ing. Lenka Kruntorádová, MBA

Cílem přednášky je připravit posluchače na daňové a účetní problémy v oblasti přeměn společností. Posluchači získají přehled o změnách a praxi  ve všech oblastech přeměn se kterými se mohou v praxi zejména podnikatelských subjektů setkat. Více informací včetně možnosti přihlášení naleznete zde.

Ing. Daniel HoradZáklady IFRS
15. 11. 2016 od 10:00     Lektor: Ing. Daniel Horad

V tomto semináři začneme tím, proč tu IFRS jsou, kdo je tvoří a jak to dělá. To vytvoří základ pro pochopení všech návazností. IFRS směřují k účetní závěrce a to bude i náplní druhé části semináře, kdy si ji vymezíme především vůči jejímu českému pojetí. Více informací včetně možnosti přihlášení naleznete zde.

Ing. Jana Ledvinková specialistka na DPHDPH v roce 2017
24. 11. 2016 od 10:00     Lektorka: Ing. Jana Ledvinková

Cílem online kurzu je seznámit účastníky s novelou zákona o dani z přidané hodnoty, která vejde v platnost od 1. 1. 2017. Výklad bude veden s důrazem na praktické příklady a každodenní praxi. Změny budou vysvětleny dle aktuálního legislativního vývoje. Více informací včetně možnosti přihlášení naleznete zde.