Pozvánka na webináře v říjnu

Přichází říjen a s ním i deštivé a nevlídné počasí. S námi se naštěstí můžete vzdělávat, aniž byste museli vytáhnout paty z domu. Pro tento měsíc jsme pro Vás připravili celkem tři kurzy ze světa účetnictví a daní, kterých se můžete zúčastnit z pohodlí Vašeho domova.

——————————————————————————————————————————————-

Bc. Zdeněk Vondrák daňový poradceElektronická evidence tržeb
04.10.2016 od 10:00     Lektor: Bc. Zdeněk Vondrák

Cílem webináře je seznámit posluchače kurzu s novou povinností, týkající se elektronické evidence tržeb. Kdo bude povinen EET používat a v jakém časovém horizontu? Jaké sankce hrozí za neplnění povinností? Více informací včetně možnosti přihlášení naleznete zde.

 

Ing. Ivana RyškováZáklady účetnictví III. – Základy účtování
06.10.2016 od 12:00     Lektorka: Ing. Ivana Ryšková

Kurz je určen začátečníkům, kteří se chtějí seznámit s účetnictvím a lépe se orientovat v účetní terminologii. Třetí díl seriálu se věnuje praktickým postupům při účtování majetku, mezd, nákladů a výnosů, DPH, materiálu a mnoha dalších oblastí. Více informací včetně možnosti přihlášení naleznete zde.

 

Ing. Ivana RyškováZáklady účetnictví IV. – Účetní uzávěrka a závěrka
06.10.2016 od 12:00     Lektorka: Ing. Ivana Ryšková

Závěrečný díl série základy účetnictví je věnován uzávěrkovým a závěrkovým operacím. Seznámíte se s daněmi z příjmu, naučíte se zjistit výsledek hospodaření, uzavřít účty, sestavit rozvahu a mnoho dalšího. Kurz je určen zejména začátečníkům, kteří se chtějí seznámit s účetnictvím a lépe se orientovat v účetní terminologii. Více informací včetně možnosti přihlášení naleznete zde.