Pozvánka na webináře v listopadu

Ani jsme se nenadáli a máme tu listopad s jeho lehce zadumanou dušičkovou atmosférou. Obchodní domy nás už pomalu připravují na advent a venku je chvílemi pěkně vlezlo. Uvařte si nějaký horký nápoj a pěkně v teple si vychutnejte některé z živých vysílání listopadových webinářů. Pokud vám uvedené termíny nevyhovují, nezoufejte. Z každého webináře pro vás připravujeme video v plném rozsahu, včetně možnosti konzultovat své dotazy v online poradně zdarma.


Bc. Zdeněk Vondrák daňový poradceDaňový řád pro účetní s ohledem na povinnou elektronickou komunikaci

07.11.2017 od 10:00     Lektor: Bc. Zdeněk Vondrák

Cílem webináře je seznámit posluchače s povinnostmi, ale i s právy vyplývajícími z daňového řádu. Výklad se zaměřuje zejména na povinnou elektronickou komunikaci a sankce za nedodržení povinností, včetně způsobu jak se jim vyhnout.

Více informací včetně možnosti přihlášení naleznete zde.


JUDr. František VlasákNemocenské pojištění a pojistné na sociálním zabezpečení 2018

21.11. 2017 od 10:00     Lektor: JUDr. František Vlasák

Jako každý rok, dochází k 1. lednu 2018 v systému nemocenského pojištění a pojistného na sociální zabezpečení ke změnám, byť dílčím, které jejich provádění ovlivní. Účelem webináře je na tyto změny upozornit a především podrobně vyložit nově přijatou právní úpravu s upozorněním na problémová místa a rizika chyb.

Více informací včetně možnosti přihlášení naleznete zde.


JUDr. Svatopluk Galočík specialista na DPHDPH při obchodu mezi členskými státy EU a třetími zeměmi v roce 2018

29.11. 2017 od 10:00     Lektor: JUDr. Svatopluk Galočík

Na webináři získáte kompletní informace o stavu oblasti DPH při obchodu mezi členskými státy EU a s třetími zeměmi v roce 2018. Výklad zahrnuje nová ustanovení platná od 1.7.2017.

Více informací včetně možnosti přihlášení naleznete zde.