Vítejte v již 6. sezóně online účetních seminářů na Videolektor.cz

Není tomu tak dávno, kdy jsme se loučili s uplynulou sezónou a již tu máme další, v pořadí již 6. sezónu online účetních seminářů Videolektor.cz. Zahájíme ji společně se školáky na začátku září a na rozdíl od nich za vzděláváním nemusíte nikam docházet. Ke studiu vám postačí pouze připojení k internetu.

Horké letní dny nám na Videolektor.cz uběhly právě ve znamení příprav. I tentokrát jsme pro Vás přichystali bezmála 30 kurzů ze světa učetnictví, daní a mezd. A ani další roky tomu nebude jinak. Zvýšili jsme totiž garanci ze 20 na 25 konaných kurzů během 12 kalendářních měsíců. V letošním roce jsme zařadili některá z dlouho žádaných témat např. Daně a účetnictví SVJ – společenství vlastníků jednotek ale i řadu dalších, úžeji zaměřených kurzů, které mají u nás premiéru (sestavení výkazu Cash Flow, konsolidovaná účetní závěrka, GDPR a ochrana osobních údajů, jednočlenná s.r.o., účtování organizačních složek a další). Samozřejmě se můžete těšit i na klasické semináře ke každoročním změnám v daních z příjmů, DPH či ve mzdách a pojištění. 

V nové sezóně navážeme rovněž na oblíbené kurzy pro začínající, a to sérií čtyř kurzů zaměřených na pokročilejší účtování pod vedením zkušeného lektora Tomáše Líbala. Těšit se můžete na účtování o dlouhodobém majetku, zásobách, nákladech a výnosech ale také na účtování pohledávek a závazků. Nejen s panem Tomášem Líbalem se setkáte v letošní sezóně, ale pokračujeme ve spolupráci také s velmi oblíbenými lektory, panem Zdeňkem Křížkem a paní ing. Janou Ledvinkovou. Nebudou chybět ani stálice našeho lektorského týmu, jako RNDr. Ivan Brychta, JUDr. František Vlasák, JUDr. Svatopluk Galočík či Ing. Lenka Kruntorádová, MBA.

Podrobný seznam témat včetně lektorského obsazení naleznete zde v plánu účetních online seminářů na celou sezonu 2017/2018.

V uplynulých měsících jsme také pracovali na tom, aby pro vás bylo studium našich kurzů ještě snadnější a hodnotnější. Proto jsme zařadili hned několik novinek, které tomu napomáhají. Nově jsme usnadnili vyhledávání jak na našem webu, tak ve stažených prezentacích k seminářům a zařadili jsme online poradny ke všem kurzům od začátku roku 2017. Krom toho, že můžete klást své dotazy při webináři přímo lektorovi, můžete nyní zaslat své dotazy i po jeho skončení. Po účasti na živém webináři si také od minulé sezóny můžete požádat o vystavení certifikátu o absolvování kurzu.

Přejeme si, abychom vám i v nadcházející sezóně ulehčili profesní vzdělávání prostřednictvím našich online seminářů a chceme se i nadále zlepšovat. Budeme se na vás těšit na některém z našich kurzů v právě začínající sezóně 2017/2018.