IFRS dlouhodobý majetek – Videoškolení ihned k dispozici

Na začátku října proběhl na Videolektor.cz webinář IFRS dlouhodobý majetek pod vedením odborníka na mezinárodní standardy účetního výkaznictví Ing. Daniela Horada, který je pro Vás nyní dostupný ve formě videozáznamu.

Videoškolení se zaměřuje srovnání rozdílů mezi našimi národními účetními pravidly a postupy používanými jinými standardy. Dlouhodobý majetek představuje jednu z oblastí, kde jsou tyto rozdíly nejvýraznější. Kurz vás provede jak srovnáním, tak konkrétními příklady z praxe.

Pro sledování videa ve vysoké kvalitě se pomocí ozubeného kolečka přepněte do HD a přejděte do režimu Celá obrazovka.  Celé video ke zhlédnutí zde: https://www.videolektor.cz/kurzy/ifrs-dlouhodoby-majetek

 

Na webináři IFRS dlouhodobý majetek jste se ptali:

1) Koupě ordinace formou Kupní smlouva o koupi závodu, je správně zatříděno: nehmotný majetek, 60 měsíců, nebo je zde nějaká změna, děkuji.

2) Je např. na dva roky nakoupená licence od vlastníka práv k audiovizuálnímu dílu na promítání filmu v určitém teritoriu Nehmotným aktivem? Máme právo film v určitém teritoriu promítat po domluvenou dobu. Nemáme právo jej dále prodávat. Tržbou jsou poplatky od předplatitelů knihovny filmů.

Odpovědi Ing. Daniela Horada včetně možnosti získání celého videa naleznete zde: https://www.videolektor.cz/kurzy/ifrs-dlouhodoby-majetek