Malé-velké mzdové oddělení

Mzdová účetní… S tou by v jakékoliv firmě měl být zadobře každý. A proč taky ne, když se jedná o člověka, který má na starost správný výpočet mezd pro všechny zaměstnance. Navíc s pečlivými, přesnými a samostatnými kolegy je radost spolupracovat. Ano, tušíte správně – právě toto jsou vlastnosti každého spolehlivého pracovníka mzdové účtárny.

Ale ne všichni vědí, že kromě výpočtu mzdy a vydávání různých potvrzení spadá do kompetencí zaměstnanců ze mzdové účtárny i spoustu dalších věcí: kontrolují správný převod dat z docházkového systému, zakládají mzdové listy, mají na starost roční zúčtování daní nebo třeba bonusy. Kontrolují všechny změny v osobních údajích zaměstnanců společnosti a také ohlašují zdravotním pojišťovnám nástup nového zaměstnance.

Jednoduše shrnuto – mzdová účtárna je malé oddělení se spoustou povinností. A aby mzdové účetní mohly pracovat co nejefektivněji, musí dobře sledovat všechny změny, které s jejich prací souvisí. Na Videolektor.cz na to myslíme a proto jsme pro všechny, které informace kolem výpočtu mzdy zajímají nebo je potřebují ke své práci, připravili webinář se Zdeňkem Křížkem Výpočty ve mzdové účtárně – problematika výpočtu mzdy. Webinář je nyní dostupný ze záznamu a můžete si ho tak pustit kdykoliv vám to bude vyhovovat. A využít můžete i naše výhodné předplatné – s ním získáte přístup i k jiným webinářům, které pro vás  v průběhu roku připravujeme.

Účetní školení na celý rok za zlomek ceny