Online účetní semináře nově také pro začátečníky

Ani letos jsme o prázdninách nelenili a pilně pracovali na novinkách pro nadcházející sezónu online účetních seminářů. Po letech zkušeností se vzděláváním ostřílených účetních jsme ve spolupráci s předními českými lektory připravili sadu kurzů pro začínající v oboru.

Hledali jsme způsob, jak ve stručnosti přiblížit problematiku daní a účetnictví i úplným začátečníků v oboru bez nutnosti trávit dlouhé hodiny na klasických kurzech nebo rekvalifikacích. Připravili jsme sadu celkem 8 online seminářů, které mají za cíl zájemce uvést do světa účetnictví a daní. Tento balíček online účetních seminářů pro začátečníky obsahuje 4 základní (komplexní rozbor problematiky účetnictví) a 4 rozšiřující témata (oblast směrnic a daní).

Základní témata:

  1. Základy účetnictví I – Právní úprava účetnictví (Ing. Ivana Ryšková)
  2. Základy účetnictví II – Majetek a zdroje (Ing. Ivana Ryšková)
  3. Základy účetnictví III – Základy účtování (Ing. Ivana Ryšková)
  4. Základy účetnictví IV – Účetní uzávěrka a závěrka (Ing. Ivana Ryšková)

Rozšiřující témata:

  1. Vnitropodnikové směrnice (Ing. Lenka Kruntorádová, MBA)
  2. Daňové minimum pro účetní (RNDr. Ivan Brychta)
  3. DPH pro začátečníky (Ing. Jana Ledvinková)
  4. Daňová kontrola (Bc. Zdeněk Vondrák)

Výuka probíhá prostřednictvím živého vysílání, ze kterého je pořizován videozáznam. Video z kurzu lze neomezeně přehrávat a studující se tak může vracet k problematickým okruhům nebo si rozdělit sledování do více bloků. Díky tomu je studium dostupné i těm, kteří se potýkají s nedostatkem času např. studentům nebo matkám na mateřské dovolené. Pro získání přehledu v oboru, nebo naopak pro zopakování kdysi nabytých znalostí mohou balíček kurzů využít zejména začínající účetní,  fakturanti/ky nebo asistenti/ky účeních, ale také například podnikatelé nebo manažeři.

Balíček pro začínající je cenově zvýhodněn, kurzy získáte za třetinu obvyklé ceny. Po absolvování balíčku kurzů mohou zájemci pokračovat ve studiu dalších kurzů z katalogu, a to jak jednotlivě nebo v rámci klasického předplatného, které je pro absolventy balíčku rovněž cenově zvýhodněno. Více informací o balíčku pro začínající včetně možnosti objednávky naleznete na tematické stránce zde.

Věříme, že pro mnohé z Vás tento soubor kurzů bude praktickým průvodcem při prvních krůčcích ve světě účetnictví a daní a nabyté znalosti pro Vás budou základem, na kterém můžete dále stavět.