Novinky pro sezónu 2016/2017

Snažíme se neustále zlepšovat a usilovně pracujeme na tom, aby s námi byli naši zákazníci maximálně spokojeni. Proto například pravidelně vyhodnocujeme zpětnou vazbu a pracujeme na jejich námětech a připomínkách. I na konci uplynulé sezóny jsme tedy zjišťovali, jak hodnotí naše služby.

S potěšením jsme zjistili, že drtivá většina zákazníků je s našimi službami velmi spokojena. Této přízně si vážíme stejně jako konstruktivních námětů, díky kterým víme, na čem pracovat v této sezóně. Několikrát například zaznělo, že je určitý prostor pro zlepšení v souvislosti s kladením/zodpovídáním otázek a padl také návrh na vytvoření fóra pro tyto účely. Tyto náměty si bereme k srdci a usilovně pracujeme na jejich uvedení do praxe.

Kromě toho, že v této sezóně našim předplatitelům nabídneme o 40 % více kurzů, než jsme slíbili (letos se bude konat 28 kurzů oproti garantovaným 20) jsme nově přidali složku Dokumenty do sekce Můj profil, kam budeme pravidelně přidávat různé praktické informace. Už teď zde můžete najít například pokyny GFŘ, daňový kalendář, různé přehledy týkající se účetnictví a daní nebo podrobnější zpracování již zmíněné zpětné vazby. Další novinkou je také velmi výhodná sada online účetních kurzů pro začátečníky.

Sekce "Dokumenty"

Sekce „Dokumenty“, kterou už teď naleznete ve svém profilu na Videolektor.cz

Spokojenost předplatitelů s nabídkou kurzů v uplynulé sezóně:

Spokojenost s nabídkou kurzů

Spokojenost předplatitelů s našimi lektory v uplynulé sezóně:

Spokojenost s našimi lektory