Výhodnější vzdělávání pro členy Komory certifikovaných účetních

Videolektor má skvělou zprávu pro všechny členy Komory certifikovaných účetních – nyní si totiž mohou pořídit online vzdělávání se slevou a navíc si online kurzy započíst do Systému kontinuálního profesního vzdělávání.

Komora certifikovaných účetních je profesní organizací sdružující odborníky v účetní profesi, kteří musí být  absolventy systému certifikace účetní profese v ČR nebo obdobného systému jiné členské organizace IFACu (splňujícího mezinárodní vzdělávací standardy) nebo jejím členem. Právě díky této podmínce může Komora garantovat vysokou odbornost a kvalitu svých členů. A kdo by v dnešní době nechtěl spolupracovat právě s takovými odborníky?!

Důraz na profesní kvality členů Komory certifikovaných účetních se promítá i do jejího hlavního poslání, kterým je nejen rozvoj a zvýšení prestiže účetní profese, ale také trvalé vzdělávání členů Komory, které vede ke zvyšování jejich kvalifikace. A protože Videolektor s tímto posláním souzní, navázal s Komorou certifikovaných účetních spolupráci a pro její členy připravil slevu 20 % na roční předplatné (v prvním kalendářním roce) i na jednotlivé kurzy.

  • Kolik tedy zaplatí člen Komory za roční předplatné (min. 25 online kurzů za rok)? 5 280 6 600 Kč bez DPH
  • A za jakou částku si může pořídit jeden online kurz od Videolektora? 1 320 1 650 Kč bez DPH

Ani v případě obnovy předplatného na další rok nezaplatí členové Komory plnou částku za roční předplatné, ale Videolektor jim automaticky zašle zálohovou fakturu se slevou 10 %.  A dobrou zprávou je, že online vzdělávání si mohou členové Komory zahrnout do Systému kontinuálního profesního vzdělávání – v rozsahu až 20 hodin. Už jste členy Komory certifikovaných účetních?

Více informací o spolupráci s Komorou certifikovaných účetních najdete na stránkách Podpory.