8. sezóna online kurzů Videolektor je za námi! Děkujeme za vaši přízeň

Ani se nám nechce věřit, že jsme v červnu posledním školením uzavřeli již 8. sezónu online účetních kurzů. Rok 2020 byl pro nás opravdu velkou výzvou. Jak se nám s ní podařilo poprat, posuďte sami. Připravili jsme pro vás přehled toho nejzajímavějšího, co se ve Videolektorovi událo. 

Rekordní počet kurzů. Bezpečně a z pohodlí domova

V letošní sezóně si můžeme do statistik zapsat nový rekord. Celkem jsme pro naše zákazníky uspořádali 34 online školení, které jsou nyní ihned k dispozici ve formě videozáznamu. Kromě tradičních témat z oblasti účetnictví, daní a mezd, jsme zařadili také mimořádné kurzy v souvislosti s koronavirem a jeho dopady. Věnovali jsme se také vysoce aktuální problematice bezkontaktní komunikace a efektivní práce na dálku. Byli jsme rádi, že jsme takto mohli přispět ke zvládnutí náročného období pandemie.

Opět se nám potvrdilo, že online forma školení má své nesporné výhody a naši zákazníci tak mohli pohodlně čerpat důležité informace pro svou praxi i během karantény.

Nové přírůstky do lektorského týmu a stovky hodin v archivu

Nejen počtem témat byly uplynulé měsíce zajímavé, rozšířili jsme také náš lektorský tým. V archivu videozáznamů se setkáte s více než 40 profesionály. V letošní sezóně jsme spolupracovali s 18 z nich, nově s Ing. Annou PelikánovouIng. Filipem Krejčím a MVDr. Milanem Vodičkou. A v následující sezóně se můžete těšit např. na Ing. Mariku Voženílkovou. Do archivu letos přibylo 120 hodin praktických informací. Celkem tam najdete už přes 730 hodin ve formě videozáznamu! To už je nějaké číslo, nemyslíte? 

Online semináře Videolektor

Přes 3 000 účastníků na online školeních a 13 000 spokojených uživatelů videozáznamů

Rok od roku se s námi školí více spokojených zákazníků. Zejména forma videozáznamu se těší velké oblibě. Nezávisle na čase a místě můžete čerpat informace pro svou praxi. A není potřeba sledovat to, co vás nezajímá. Pomocí vyhledávacích funkcí najdete během několika minut vše potřebné a šetříte drahocenný čas. Naši zákazníci si v letošní sezóně nejvíce oblíbili témata Daňově uznatelné náklady, Roční zúčtování daně či DPH při obchodu se zbožím mezi členskými státy EU a třetími zeměmi. Každé z nich vidělo více než tisíc uživatelů. 

Tisíce příkladů z praxe v online poradně

Také online poradna nezahálela. Přibylo v ní více než 700 otázek a odpovědí z každodenní praxe účetních a daňařů. Celkem už tam najdete přes 3 000 příspěvků. Uživatelé poradny tak mohou nejen klást dotazy, ale také procházet a vyhledávat případy z praxe svých kolegů. Nejfrekventovanějšími tématy v poradně byly daně z příjmů, uplatňování DPH v praxi a roční zúčtování.

Hurá do další sezóny!

Jedna informacemi nabitá sezóna je za námi, co teď? Ve Videolektorovi pilně připravujeme tu další. Už nyní pro vás máme přehled témat online kurzů, které se zase od září rozběhnou naplno. Mezitím na vás čeká spousta zajímavých témat ve formě videozáznamu v našem katalogu školení a jako třešinku na dortu připravujeme nový design našich webových stránek. Máte se na co těšit! 🙂