Auditoři pozor! Můžete si nechat uznat naše školení

Pokud čtete tyto řádky, jste auditor a využíváte pravidelně naše online školení, určitě pokračujte dále. Máme pro vás totiž dobrou zprávu. Absolvované webináře je možné započíst do kontinuálního profesního vzdělávání auditorů.

Na základě vzájemně akceptovaného memoranda s Komorou auditorů České republiky si totiž můžete do svého plánu školení nechat zanést až 5 hodin online školení Videolektor.cz za kalendářních rok. Právě tento počet má totiž komora aktuálně stanoven pro zápočet online kurzů.

Videolektor.cz se tak zařadil na seznam odborných vzdělávacích institucí, které byly odsouhlaseny výkonným výborem KA ČR. Seznam najdete zde. A jak doložíte, že jste kurz absolvovali? Jednoduše. Bude vám stačit potvrzení o zaplacení – faktura daňový doklad. Ale také si můžete zažádat o certifikát o absolvování webináře.

 

Pokud ještě nemáte s našimi online kurzy zkušenost, máte možnost si předplatné účetních online seminářů vyzkoušet úplně zdarma a bez závazků. Stačí kliknout zde, vyplnit váš e-mail v pravém horním rohu a stisknout tlačítko “Zapnout zkušební přístup”.