Kurzy účetnictví online: Jaké 3 výhody pro vás mají?

Videolektor ví, jak může být práce v účetní a daňové oblasti namáhavá, proto už téměř 10 let přináší do vašich kanceláří a domácích pracoven online vzdělávání. Snaží se, abyste měli novinky z legislativy i praktické účetní a daňové příklady na jednom místě. S předplatným od Videolektora totiž získáte nejen online kurzy z účetnictví a daní, ale i ucelený nástroj plný informací. Už jste během své účetní kariéry využili kurzy účetnictví online? Pokud ano, určitě výhody online vzdělávání znáte… Ještě jste se takového kurzu nezúčastnili? Nemáte v online vzdělávání důvěru? Tak si zkuste přečíst 3 hlavní výhody online kurzů. Třeba změníte názor. 😉

1. Velké množství témat vždy po ruce

Účetnictví a daňová problematika jsou dynamicky se vyvíjející oblasti a změny v nich je nutné neustále sledovat. Chyby nebo nepřesnosti v účetnictví nebo v odevzdaných daních mohou totiž vyjít vašeho klienta nebo zaměstnavatele pěkně draho. Změn a novelizací zákonů ovšem bývá během roku zpravidla dost a než dojde k uzákonění jejich podoba se často i několikrát změní. Jak se v tom všem ale rychle zorientovat a kde ověřené informace hledat? Právě v tomto jsou kurzy účetnictví online skvělým pomocníkem. 

Videolektor během roku připraví více jak 25 nových online kurzů z účetnictví a daní, ale také z oblasti mezinárodního obchodu, práva, mezd, personalistiky nebo z problematiky neziskových a příspěvkových organizací. Kurzy pokrývají nejen výklad legislativních změn a novinek, ale také rozbor jednotlivých zákonů a pracovních postupů. A k těmto informacím se můžete snadno během chvilky dostat. Představte si tuto situaci: Zpracováváte pro klienta DPH a potřebujete si rychle ověřit, zda postupujete správně podle poslední novelizace. Není nic jednoduššího, než se přihlásit do předplatného od Videolektora, najít příslušné téma a změny v novele si jednoduše vyhledat. Nebudete si příště jistí ve mzdách? Videolektor pro vás má opět dostatek online kurzů, kde můžete informace hledat okamžitě. 

2. Méně peněz, více času

Kolik peněz vynaložíte za klasická školení? Rozhodně se nejedná o malý výdaj… Cena klasických kurzů jen málokdy klesne pod 2500 Kč. A k tomu si připočtěte i výdaje za cestu na místo školení. Pěkná sumička. Online účetní kurzy lze ovšem získat levněji – díky dostupnosti pro více účastníků a nižším nákladům. Videolektor nabízí jednotlivé kurzy za cenu 1997 Kč (s DPH) a žádné další výdaje už nejsou třeba. A chcete znát tajemství? Každý rok Videolektor připraví minimálně 25 nových kurzů, které všechny můžete získat v rámci předplatného za 7986 Kč (s DPH). 

A díky online účetním kurzům ušetříte nejen peníze. Můžete mnohem efektivněji nakládat se svým časem. A toho mají hlavně účetní se všemi pracovními povinnostmi opravdu málo. Tak proč s ním zbytečně plýtvat na cestách za prezenčními kurzy a poté sedět dlouhé hodiny na přednášce, z níž často potřebujete jen polovinu informací? Kurzy účetnictví online tento problém snadno řeší. Kurz si pustíte v tu dobu, kdy vám to vyhovuje nejvíc. Kdykoliv jej přerušíte, abyste se mohli věnovat práci nebo si pustíte opravdu jen ty části, které potřebujete. Ideální vzdělávací nástroj do této uspěchané doby. 

3. K čemukoliv se můžete vrátit

Jste na školení, vše je vám jasné, všemu rozumíte. Poté usednete k práci a najednou se vám honí hlavou pochybnosti. Pochopila jsem všechny novinky správně? Postupuji v souladu s novelou? Poznámky, které máte ze školení před sebou nejsou dostatečné a v některých zapsaných pojmech se ani nevyznáte. Co budete dělat? Účetní, kteří využívají kurzy účetnictví online od Videolektora nemusíte tuto situaci už dál řešit.

K jakémukoliv online kurzu se můžete lehce vrátit a informace v něm si kdykoliv ověřit. Navíc máte k dispozici i online poradnu nebo doplňující dokumenty se vzory účetních případů, smluv. V kurzu si tak můžete poslechnout od lektora výklad novely a stáhnout si modelový příklad z dokumentů, podle něhož poté můžete postupovat při práci. A klidně za týden nebo za dva se do kurzu znova vrátíte, abyste si jen připomněli některé detaily, které vám při prvním poslechu utekly. Stále vám něco není jasné? V tom případě můžete použít i poradnu – buď vám budou stačit informace z dotazů ostatních zákazníků nebo sami dotaz položíte. 

 

Chtěli byste si celý systém online vzdělávání pro účetní nejprve vyzkoušet. To není problém! Stačí se zaregistrovat a na 7 dní dostanete zkušební přístup do předplatného. Jak to funguje a co ve zkušebním přístupu můžete vidět? To si můžete přečíst i v tomto článku