Online kurzy s novinkami v legislativě pro rok 2019

Začátek roku bývá pro účetní a podnikatele náročný – postupně se musí seznámit s množstvím změn, které s příchodem nového roku vešli v platnost. Videolektor.cz proto pravidelně přináší online kurzy, díky kterým se s těmito změnami můžete lehce seznámit.

Už jste někdy účetní online kurz vyzkoušeli? Oproti klasickým školením mají jednu velkou výhodu – jenom vy rozhodujete o tom, kdy se budete školit. Online kurz si můžete pustit během rutinní práce, doma při vaření, po cestě do práce nebo kdykoliv během dne, kdy si uděláte chvilku na získávání nových informací. Díky online účetním kurzům jste pány svého času. Navíc se ke všem důležitým informacím můžete kdykoliv vrátit a nemusíte se spoléhat jen na své poznámky. A to se v souvislosti se všemi novinkami roku 2019 určitě hodí.

A jaké účetní online kurzy vám pomohou s novinkami v legislativě pro rok 2019?

Novinky v oblasti daní a účetnictví 2019 – S lektorem RNDr. Ivanem Brychtou projdete postupně změny v daňové a účetní oblasti od roku 2019, a to v souvislosti s očekávanými novelami zákona o daních z příjmů, zákona o DPH, daňového řádu a dalších, a se změnami v účetní legislativě.

Nemocenské pojištění a pojistné na sociálním zabezpečení 2019 – Od 1.1.2019 došlo ke změnám v právních úpravách v systému nemocenského pojištění a pojistném na sociálním zabezpečení. Tento online kurz byste si tak rozhodně neměli nechat ujít. A to i z toho důvodu, že lektor JUDr. František Vlasák se přímo podílí na tvorbě nových předpisů. Navíc je online kurz zaměřený nejen na změny, ale také na vysvětlení nejčastějších problémů v této oblasti.

Novinky ve mzdách v roce 2019 – Po shlédnutí online kurzu získáte aktuální přehled o změnách ve mzdové agendě pro rok 2019, které ke své práci potřebujete dobře znát každá mzdová účetní. S lektorem Zdeňkem Křížkem projdete změny v dani z příjmů, ve zdravotním a sociálním pojištění a v dalších druzích pojištění.

Zdravotní pojištění 2019 – Změny ve zdravotním pojištění i v související právní úpravě z roku 2018 i k 1. 1. 2019 v online kurzu podrobně rozebral lektor Ing. Antonín Daněk. Navíc se v kurzu objeví zároveň řešení konkrétních problémových situací z praxe s důrazem na placení pojistného a plnění dalších zákonných povinnost jednotlivými plátci.

A jaké další online účetní kurzy by vám mohli ulehčit pracovní povinnosti na začátku roku?

Účetní závěrka pro podnikatelské subjekty 2018

Daň z příjmů právnických osob 2019 a daňové přiznání za rok 2018

Daň z příjmů fyzických osob 2019 a daňové přiznání za rok 2018

Roční zúčtování daně 2018