Online účetní poradna – ptejte se i po skončení živého vysílání

Z našich několikaletých zkušeností moc dobře víme, jak je pro naše zákazníky důležitá možnost získat odpověď na své dotazy z oblasti účetnictví a daní. V samotných začátcích bylo možné pokládat dotazy pouze na živém vysílání. Pro ty, kteří se nemají možnost se webinářů účastnit naživo, nebo preferují videozáznamy, jsme později přidali možnost zaslat své dotazy předem. Tyto dotazy pravidelně zařazujeme do živého vysílání v rámci 3. dotazové části na konci webináře. Pisatel dotazu svou odpověď poté nalezne ve zpracované videu.

Doposud však nebylo možné pokládat dotazy po živém vysílání. Na základě trvajícího zájmu o tuto formu zodpovídání dotazů jsme se rozhodli spustit online poradnu ke všech videozáznamům od začátku roku 2017. Poradna je dostupná pro všechny zákazníky – jak pro předplatitelé celého cyklu kurzů, tak i pro ty, kteří si zakoupí kurz jednotlivě.

Online poradnu naleznete na stránce kurzu po přihlášení na Videolektor.cz. Poradna je dostupná pouze pro videozáznamy z webinářů v roce 2017, není možné tedy vkládat dotazy ke starším kurzům. Je určena pro dotazy, které vyvstanou po webináři nebo při sledování videozáznamu a je nutné, aby se přímo týkaly probírané látky. Kladení dotazů probíhá písemnou formou, stejně tak i následná odpověď.

Odpovědi na Vaše dotazy vkládá školený specialista na účetnictví a daně. Ve výjimečných případech problematiku konzultuje i s přednášejícím lektorem. V takovém případě, Vám tato skutečnost bude oznámena v odpovědi pod dotazem a je potřeba počítat s drobným zdržením. Doba zodpovězení v současné době není nijak garantována, jedná se o doplňující službu. Klíčové jsou stále dotazy položené přímo lektorovi na živém vysílání.

Věříme, že pro všechny naše stávající i budoucí zákazníku bude tato poradna přínosem a pomůže jim při řešení každodenních problémů v účetní praxi.