Pozvánka na webináře v dubnu

Co se týče března, lidové pranostiky letos opravdu nelhaly – zažili jsme dost dní, kdy bylo opravdu nejlepší sedět u kamen a vychutnávat si voňavý čaj. Jestli i v dubnu zůstaneme raději v teple není zatím jisté, aprílové počasí však na sebe jistě nenechá dlouho čekat. Naštěstí na Videolektor.cz myslíme na všechno. Naše kurzy můžete sledovat jak z pohodlí teplého domova nebo kanceláře, nebo třeba na lavičce v parku či na chalupě. Videozáznamy můžete zhlédnou i bez připojení k internetu po stažení na Vaše zařízení. Zvukovou stopu ve formátu mp3 můžete využít k poslechu výkladu třeba při procházkách jarní probouzející se přírodou.

A na jaké kurzy se můžete těšit v měsíci dubnu? Čekají nás celkem tři webináře z různých oblastí – na začátku měsíce se budeme věnovat výkladu DPH pro začátečníky, v jeho druhé polovině problematice daňové kontroly a novelizaci zákoníku práce.

 

—————————————————————————————————————————————–

Ing. Jana Ledvinková specialistka na DPHDPH pro začátečníky
11.04.2017 od 10:00     Lektor: Ing. Jana Ledvinková

Webinář bude založen na zcela praktickém výkladu základních pojmů k problematice stanovení místa plnění, stanovení základu daně, vystavení daňových dokladů, uplatnění nároku na odpočet, prostě všemu, co tvoří základní pilíře zákona o DPH. Více informací včetně možnosti přihlášení naleznete zde.

—————————————————————————————————————————————–

Bc. Zdeněk Vondrák daňový poradceDaňová kontrola
20.04.2017 od 10:00     Lektor: Bc. Zdeněk Vondrák

Webinář je určen pro účetní, ekonomické pracovníky a všechny, kdo mají v pracovní náplni jednat se správci daně a potřebují si prověřit základní postupy při daňové kontrole. Účastník se seznámí se zásadními pojmy týkajícími se daňového řádu a daňové kontroly, včetně praktických příkladů a postupů. Více informací včetně možnosti přihlášení naleznete zde.

—————————————————————————————————————————————–

Mgr. Vladimír Černý specialista na pracovní právoNovela zákoníku práce 2017
25.04.2017 od 10:00     Lektor: Mgr. Vladimír Černý

Cílem webináře je seznámit účastníky s aktuální novelou zákoníku práce 2017 z pohledu jejich praxe a to všemi s tím souvisejícími dopady. Více informací včetně možnosti přihlášení naleznete zde.