Pozvánka na webináře v lednu

Ani v novém roce nezahálíme a přinášíme Vám webináře z oblasti účetnictví, daní a mezd. Na druhou polovinu ledna jsme si pro Vás připravili tradiční témata jako je např. DPH při obchodu mezi členskými státy EU a třetími zeměmi. Kdy jindy, než v mrazivém počasí je příjemné posadit se s teplým nápojem do pohodlného křesla a vychutnat si vzdělávání bez nutnosti cestování.

——————————————————————————————————————————————-

Marek Reinoha specialista na DPH a zahraniční obchodDPH při obchodu mezi členskými státy EU a třetími zeměmi v roce 2017
20.01.2017 od 10:00     Lektor: Marek Reinoha

Webinář k problematice provádění vnitrounijního obchodu se zbožím a službami se zaměřením na uplatňování DPH při realizaci dodávek zboží do jiných členských států EU a přijímání zboží z jiných členských států. Cílem kurzu je přinést účastníkům přehled o pravidlech uplatňování DPH a celních předpisů při provádění jednotlivých obchodních transakcí a schopnost definovat souvislosti mezi obchodně-právními podmínkami dodávek zboží v zahraničním obchodě s uplatňováním DPH. Více informací včetně možnosti přihlášení naleznete zde.

Zdeněk Křížek specialista na mzdovou problematikuNovinky ve mzdách v roce 2016
26.01.2017 od 14:00     Lektor: Zdeněk Křížek

Na semináři získáte aktuální přehled o změnách ve mzdové agendě pro rok 2017, které potřebujete při své práci dobře znát. Součástí budou jak změny v samotném zákoníku práce, tak i v dalších mzdových oblastech (zdravotní a sociální pojištění, daně z příjmů, další druhy pojištění). Více informací včetně možnosti přihlášení naleznete zde.