Pozvánka na webináře v prosinci

Prosinec mnohé z nás přivítal krásnou bílou přikrývkou a sváteční náladou. V neděli si zapálíme 1. svíčku na adventním kalendáři a nejedna šikovná hospodyňka už ukrývá napečené cukroví před nenechavci. Začíná krásný čas klidu a míru. Nebo je realita trošičku jiná? Jste s blížícím se koncem roku unavení, podráždění, nebo na Vás leze nachlazení? V práci je toho nad hlavu a venku je lezavo? Pokud v tomto období nemáte na klasická školení ani pomyšlení, zkuste webináře na Videolektor.cz! Nemusíte se nutně vázat na termín školení a zhlédnout video můžete po malých částech, třeba právě u pečení perníčků:) Na první polovinu prosince jsme pro vás připravili dva webináře a potom už se všichni společně necháme unášet vánoční pohodou.

Ing. Jana Ledvinková specialistka na DPHDPH v příkladech

12.12.2017 od 10:00     Lektor: Ing. Jana Ledvinková

Cílem webináře je seznámení se s významnými novinkami v zákoně o DPH platná od 1.7.2017 a zdůraznění oblastí uplatňování DPH, ve kterých mají tyto novinky významné dopady.

Více informací včetně možnosti přihlášení naleznete zde.


Ing. Antonín Daněk specialista na zdravotní pojištěníZdravotní pojištění v roce 2018 – změny v roce 2017 a od 1.1.2018

14.12.2017 od 10:00     Lektor: Ing. Antonín Daněk

V průběhu semináře bude provedena podrobná analýza změn ve zdravotním pojištění během roku 2017 a k 1. 1. 2018 včetně praktických příkladů.

Více informací včetně možnosti přihlášení naleznete zde.