Příklady k účtování neziskových organizací online

Účtování neziskových organizací je od účtování podnikatelů odlišné. Jejich příjmy a výdaje se posuzují zcela jinak, pracuje se s nimi podle jiných předpisů. Proto je dobré věnovat účtování neziskových organizací zvýšenou pozornost. Špatně vedené účetnictví může totiž znamenat i likvidaci neziskové organizace.

Abyste mohli vést účetnictví neziskových organizací bez obav, připravil Videolektor.cz Balíček online účetních kurzů pro neziskové organizace. Kompletní informace k účtování neziskových organizací tak budete mít vždy k dispozici – videa s problematikou účtování, příklady z praxe i dokumenty ke stažení.

Jaké témata k účtování neziskových organizací v balíčku najdete?

Co získáte?

Už jste vyzkoušeli vzdělávání online? Nabízí totiž mnoho výhod.😉 K tématu se můžete kdykoliv vrátit a poslechnout nebo přečíst některé pasáže znova. Nejste tak odkázáni jen na své poznámky. A také v prostředí online vzdělávání máte možnost zeptat se na věci, kterým jste úplně neporozuměli. Slouží k tomu naše online poradna. Pokud by vám něco ve videu nebylo jasné, stačí do ní dotaz vložit.

Navíc ani nemusíte kvůli novinkám v legislativě či praktickým ukázkám účtování někam dojíždět. Stačí se připojit k internetu a máte ověřené informace od odborníků kdykoliv po ruce. A pokud odjedete někam mimo internet, či dokonce mimo signál, můžete si veškeré podklady jednoduše stáhnout. Záznam z kurzu jako MP3 nebo klasické video a veškeré podklady od lektora – praktické příklady, prezentaci ke kurzu a jiné dokumenty – si stáhnete jako pdf.

Jaká je cena Balíčku online účetních kurzů pro neziskové organizace

Balíček si můžete objednat za 4 102 Kč s DPH, každý jednotlivý kurz byste přitom pořídili za 1 997 Kč.

Nabízíme i další výhodné balíčky s tématy z účetní praxe:

Balíček online účetních kurzů pro začínajíci – více si přečtěte zde

Balíček kurzů k mezinárodním účetním standardům (IFRS)